Palvelut

Kynsihoidot ja muut kauneushoidot Oulussa!

Palvelut – Studio Fée, Oulu

Studio Féessä haluan tarjota kynsihoidot sekä muut palvelut laadukkailla, tarkkaan valituilla tuotesarjoilla. Tutustu palveluihini ja katso hinnat täältä »

Palvelut:

  • Fantasy Nails- geelikynnet ja geelilakkaukset
  • Fantasy Nails koulutukset geelitekniikoilla
  • IBX System - luonnonkynnen hoitomenetelmä
  • Ripsien ja kulmien kestovärjäys
  • InLei ripsien kestotaivutus ja kulmien laminointi
  • Käsi- ja jalkahoidot
  • Sokeroinnit

Tervetuloa viettämään rentouttava hetki kauneushoitolassani Oulussa!

Ota yhteyttä ›

Geelikynnet ja geelilakkaukset huolittelevat tyylisi!

Geelikynnet toteutan laadukkailla Fantasy Nails-tuotteilla. Huolitellut kynnet piristävät päivää ja viimeistelevät tyylisi myös juhlaan. Fantasy Nails-tuotteet ovat kestävät, eivätkä irtoile omia aikojaan.

Kynsipalveluissa lopputulos voi olla luonnollinen ilman koristeita, tai kynsistä voidaan tehdä myös pidemmät ja näyttävämmin koristellut – makusi mukaan. Valitaan yhdessä juuri sinun tyyliisi sopiva vaihtoehto!

Fantasy Nails

Espanjalainen Fantasy Nails tarjoaa turvalliset tuotteet kynsipalveluihin. Sarjasta löytyy laajan värivalikoiman lisäksi upeat mahdollisuudet kynsien koristeluun. Valittavana on geelilakkaus, kevyt luonnonkynnen vahvistus tai rakennekynnet. Fantasy Nails kynnet ovat paitsi laadukkaat myös kestävät.

In Lei

Helpota päivittäisiä meikkausrutiinejasi ja tule ripsien ja kulmien kestovärjäykseen tai kokeilemaan ripsien kestotaivutusta ja kulmien laminointia! Teen kestovärjäykset ja kestomuotoilut turvallisella ja testatulla Italialaisella In Lei-tuotesarjalla. Valikoimasta löytyvät sopivat sävyt niin tummille kuin vaaleammillekin ripsille ja kulmille!

Lapinniemen Helmi

Sokeroinnit teen vegaanisella, kotimaisella Lapinniemen Helmi -tuotesarjalla. Hajusteettomat ja väriaineettomat tuotteet tekevät herkän ihon karvanpoistosta entistäkin hellävaraisempaa! Sokerointi pitää ihon sileänä pitkään ja karva kasvaa takaisin pehmeämpänä ja yleensä myös hennompana kuin ennen.

IBX System

Famous Names LLC:n lanseeraama ja patentoima IBX System on kaksiosainen hoitomenetelmä, jonka avulla voidaan muodostaa suojakerros osaksi luonnonkynttä ja samalla korjata mahdollisia vaurioita.

Soita